Wat uw verblijf bijzonder maakt

Naast de ambiance, de rust en het comfort van De Kijk, kunt u gebruik maken van unieke faciliteiten die een directe link hebben met de eigenaar, Raoul Beeldsnijder. Hij is dagvoorzitter en coacht sprekers in de zakelijke en academische wereld. Als gastdocent geeft hij workshops in presentatievaardigheden aan onder andere de TU Delft en Tilburg University en organiseert al ruim 20 jaar management- en entertainment events. U ziet het terug in de Kijk en dat maakt uw verblijf extra bijzonder.

Video booth
Haal het beste uit uw creatieve sessie!
Maak gebruik van de video booth. Leg uw ideeen of afspraken met een druk op de knop vast en raak nooit meer goede ingevingen kwijt tijdens een brainstorm sessie. Bekrachtig gemaakte afspraken of gebruik de videobooth als feedback instrument; het is aan u! Opnames krijgt u na afloop mee.
Workshop camera presentatietraining
Haal het beste uit uzelf!
Voor een ieder die met impact op camera wil communiceren, aan videoconferences deelneemt, vlogt, instructievideo's opneemt, voor een groep of op een podium staat. Een praktische workshop met oefeningen en eyeopeners van negentig minuten! Op aanvraag.
Gespreksleider
Haal het beste uit uw sessie!
Vraagt u zich na afloop van een vergadering weleens af wat er nou bereikt is, waarom het zolang moest duren en of de belangrijkste zaken nu aan bod zijn gekomen? Raoul Beeldsnijder maakt het verschil. De agenda bewaken, het tempo behouden, hoofdzaken van bijzaken scheiden en de goede sfeer beheren. Op aanvraag.
Music Unplugged
Jamsessie
Muziek is een liefhebberij van de eigenaar. Jamsessies in de huiskamer met muzikale aanwezigen komen voor. Dit kunt u niet te boeken, kan alleen spontaan gebeuren.
Vermaak
Tafelvoetbal, badminton en meer
Deze staan altijd tot uw beschikking!